Voordelen
Coldtainer
Home » Voordelen

Voordelen

Weerstand

De boxen zijn geproduceerd als enkel deel van polyetheleen door middel van rotational molding. Daardoor zijn ze bestand tegen schokken en vibraties, zelfs na jaren gebruik.

Thermische isolatie

Elke koelkast, gestructureerd als een enkele behuizing, is gebouwd zonder gewrichten, dus zonder thermische bruggen. De isolatie is gemaakt van dik polyurethaanschuim.

Stroomverbruik

Het vereist 12V (sommige modellen ook 24V) voeding van de batterij. Alle modellen kunnen worden gevoed via het stroomnet (110-240Vac) met specifieke voedingen beschikbaar als accessoires.

Energie efficiencie

De technologie en de gebruikte materialen zorgen voor kostenbesparingen op traditionele oplossingen, met een lager stroomverbruik en minder milieu-impact.

Veelzijdigheid

Coldtainer gekoelde containers vereisen geen voorbereiding / transformatie van het voertuig. Ze zijn gemakkelijk te laden / lossen, waardoor een flexibel en omkeerbaar voertuiggebruik mogelijk is.

Hygiëne

De polyethyleen containers die geschikt zijn voor contact met voedsel hebben geen interne voegen of randen. Reiniging wordt vereenvoudigd en in overeenstemming met de HACCP-voorschriften tegen besmettingsrisico’s.

AuO (Autonome werking)

Dankzij de stroomvoorziening via het elektriciteitsnet kunnen de goederen worden opgeslagen in de gekoelde containers in de opslagruimten voordat ze in het voertuig worden geladen.

Flexibiliteit

De stroomvoorziening via het elektriciteitsnet maakt het mogelijk de container voor te koelen voor gebruik en de mogelijke opslag van de goederen aan boord tijdens de stops van het voertuig in het magazijn.

APP

De bedrijfsgegevens kunnen op de smartphone worden weergegeven en, indien nodig, in grafische vorm worden geëxporteerd via de optionele EVlink-module met Bluetooth-interface.

Voor een offerte of informatie over onze Coldtainers