A
Home » AuO

AuO:
modellen met geïntegreerde batterij en autonome werking

ONZE OPLOSSING VOOR E-MOBILITY

We hebben diverse versies van verschillende Coldtainer modellen ontwikkeld met geïntegreerde batterij en batterij lader voor een autonome werking. De unit hoeft niet aangesloten te worden op de batterij van het voertuig. De Coldtainers AuO zijn perfect te gebruiken aan boord van electrische commerciele voertuigen voor de stedelijke distributie van vergangbare producten. De e-Delivery met Coldtainer is reeds een mogelijke en efficiente werkelijkheid.

AuO: ideaal voor elektrische voertuigen.

Stedelijk goederentransport wordt steeds vaker aangemoedigd om volledig elektrisch te rijden.

Laatste kilometer distributie in stedelijke omgevingen wordt steeds vaker aangemoedigd om volledig electrisch te rijden.

OEMS bieden interessante oplossingen met voldoende autonomiteit voor dagelijks gebruik voor redelijke prijzen.

Er zijn echter tegenstrijdigheden in het ombouwen van gekoelde elektrische transporters

Het gewicht van de isolatie verhoogd het niet bruikbare gewicht van het voertuig en verminderd daarmee de actieradius.
Het gebruik van zwaar stroomverbruikende dakunits en bijbehorende accu pakket verhoogd ook het gewicht en de kosten.

De Coldtainer AuO modellen kunnen gelijk gebruikt worden op elektrische voertuigen, zonder enige modificatie aan het voertuig en invloed op de actieradius.
De geïntegreerde batterij van de AuO is oplaadbaar via het stroomnet wanneer het voertuig geparkeerd is.

AuO
12h

Momenteel zijn de Coldtainer modellen F0140, F0330 en F0720 beschikbaar als AuO versie met een geïntegreerde batterij en opereert daarmee een gehele werkdag autonoom.

De AuO versies zijn uitgerust met VRLA gel batterijen, compleet veilig, met goede weerstand tegen vibraties en een levensduur van meer dan 600 laad cyclus. De geïntegreerde lader is van het 5-fase laadtype. Batterij en lader zitten binnen de afmetingen van de koelcontainer.

De maximale laadtijd van de batterij is ongeveer 8 uur. De batterij lader can ook gebruikt worden om de Coldtainer op te laden terwijl deze aan staat.

AuO
72h

Euroengel kan, op aanvraag van de klant, speciale oplossingen bieden voor sommige van de grotere modellen met meerdere batterijen voor een autonome operatie tot 72 uur.

Deze speciale versies zijn ontwikkeld voor gebruik door logistieke bedrijven voor midde en lange afstands transport.

De beschikbaar heid van de AuO Coldtainer met vergrootte autonomiteit optimaliseerd van ladingen, reduceert de kosten en heeft een uitstekende roi.

Voor een offerte of informatie over onze Coldtainers